26 Aug 2008

Låååååång dag...


Valter har härjat på hej vilt i natt. Nån gång, efter midnatt antar jag, började rumban. Jag tror att jag var upp sex-sju gånger. Ibland var han vaken och ibland förde han oljud i sömnen. Till slut hade jag en riktigt maffig huvudvärk. Sen när Jonas vaknade, gick han till honom och lyckades få tyst på honom kl. 03.15... Jätteskoj! Efter det fick jag i alla fall sova tills det var dags att stiga upp igen. Killen höll otroligt nog tyst ända till halv sju.

Saker blir inte bättre av att ha mycket att göra på jobbet idag och dessutom har vi föräldramöte ikväll. Smashing!

11 Aug 2008

På jobb igen


Börjar jobba idag. Ska ha en fyra med 21 elever i år. Hoppas allt kommer att gå bra, fastän jag känner mej helt apa. Valters näsa började rinna i lördags, och igår var det min tur att få ont i halsen och snuva. Jätteskoj!

PS. Bilden föreställer Valter på väg till första dagen på dagis den 5.8.2008.

7 Aug 2008

She's back!


Hän on selkä!

Jag är tillbaka igen. Börjar så småningom vänja mej vid att hålla till i Finland igen efter ett uppehåll på tre år. Sakta men säkert...
Vi har ingen internetuppkoppling hemma ännu och på jobbet kommer jag bara åt en dator om nån snäll kollega loggar in för min del. Måste nu bara vänta...
Imorgon börjar jobbet på riktigt och i måndag kommer sen eleverna. Ska bli spännande med ny skola, nya arbetskompisar och en helt ny klass.

Vi hörs!