24 Jun 2009

Sammelsurium...

Idag blir det en hel röra av lite allt möjligt:

Är nu tillbaka hemma efter att ha firat midsommar i Houtskär. Härligt! Vädret kunde ju ha varit bättre, men det var helt OK. Nu skiner i alla fall solen från en molnfri himmel. Ser ju bra ut med tanke på att vi ska börja bygga terass och stenparti på fredag med Jenny & Mikko. Ska försöka hinna ta några bilder under arbetets gång, som jag sedan nån gång vid tillfälle kan visa vad vi håller på med.

Sen nåt helt annat. Råkade helt i misstag hamna in på en intressant blog. Kolla in bloggen Show me your wardrobe!

Var inne och kollade på J.Crew och blev som vanligt helt "äuuuuuuuu". Vill ha... Här kommer några smakbitar:
Senare idag ska jag kolla in sommarrean lite. Valter & jag var in en sväng till stan igår, men så värst noggrant hann jag inte titta. Jonas har åkt för att titta på nån sodapanna nånstans. Himla intressant... Så idag får det bli mera egen shoppingtid för mej, innan det är dags att hämta herrn från dagis. Nåja, ett par svarta lackballerinan fastnade med från Stocka igår. ;)

2 comments:

Clarice said...

Jag var igår på rea till Skanssi. Ganska uselt. Hittade en vit bomulls kofta och en rödrutig tunika åt mig. Int för att jag vet vad jag sku ha behöva heller men jag tyckte urvalet var litet i år.

Kramis,

Ullis said...

Nu senare på sommaren har det blivit lite mer reafynd, men först var det skralt. Det blev några jeans (One Way & i Köpenhamn), massor från Hemtex, 3 par skor från Köpenhamn och nån scarf. Kanske jag har glömt nåt... ;)
Vad för slags affärer kan man hitta i Skanssi? Har aldrig varit där.

Kram!