1 Mar 2010

En salig blandning

Här kommer det en salig blandning av lite allt möjligt, nu när jag äntligen kommer åt att blogga lite.
Först ute är det några flera veckor gamla, vintriga bilder från Pargas. Vi var och hälsade på mina föräldrar och medan Valter sov, passade vi på att besöka smultronställen som Villa Wenla och Tre Små Rum. Kan varmt rekommenderas!
Tyvärr räckte inte tiden till med allt jag hade velat hinna med. Den här gången blev det inget besök i Missionsboden eller hos Mosters. Synd! Kanske nästa gång.
Sedan blir det en vecka gamla bilder här hemifrån Tammerfors. Visst var det kallt ute, men vi passade på att se Lintulampi från andra sidan.
Just nu snöslaskar det, och är grått och tråkigt värre där ute, så inget kanonväder att ta bilder i alltså. Slött!
Nu tillbaka till det jag egentligen borde göra:
packa!
Berlin, here we come!
PS. Är det bara jag som tycker att det är grymt snygg design på den där tandkrämstuben? Dessutom kan jag tipsa om min favorit, Smith's Rosebud Salve. Den är alldeles underbar på torra läppar. Jag vet att den åtminstone säljs på Stockmann i Finland, men den är jättedyr jämfört med vad jag betalade på Anthropologie i USA.

4 comments:

Vardagslyx said...

Tack snälla du för min award! Ska klura ut lite vad jag ska skriva, men det kommer.

Ha en bra måndag!

Kram Pernilla

Kamomilla said...

Halloj! Vad kul att du besökt pargas, där var jag senast idag! :)

Tack för awarden, jag niger vackert men skickar inte vidare, det brukar jag inte göra.Ett principbeslut jag gjort från början, att hålla min blogg neutral. Men jag är tacksam, det är jag! :)

Trevlig resa!!!

mitt skärgårdsliv said...

Berlin låter trevligt. Jag har fått awarden tidigare men jag tar emot den igen. 7 nya sanningar kan jag bra bjuda på igen :) Tack för awarden och roligt att du besökte min blogg. Ska lägga dig i min blogglista! Trevlig resa!

Ullis said...

Vad roligt att ni vill ta emot era awards, oberoende om ni skickar vidare eller inte. I vilket fall som helst, så tycker jag att ni har härliga bloggar!
Kram!