17 Sep 2010

Fin fredag

Tjohejsan, alla glada!

Jag har nyss kommit tillbaka efter en rolig stund med några kolleger. Vi hade en lyckad liten fredagseftermiddagsutflykt (vilket ord!) till underbara lilla Vohvelikahvila. Den här gången blev det nya stället på Tuomiokirkonkatu (nära tågstationen), och inte originalet på Ojakatu, men bra var det också. Jag är helt proppmätt efter en tacovåffla... Kan varmt rekommenderas!

Nu bara liksom bubblar det i mej av fredagsfeelis. J kom hem igen igår efter ännu en Sverige-keikka. Han överraskade mej med några tallrikar i Rörstrands serie Ostindia+. Jippiiii! Gissa om jag är glad över det!?! Måste verkligen hitta på nån god mat nu på veckoslutet, så att vi kan inviga dem.
Over and out!

Bilder lånade från Rörstrand.

1 comment:

Lyckoslanten said...

Hej!
Som du vet hade damerna i Österbotten träff i somras och då kunde jag inte närvara eftersom jag befann mig på Gotland. När ni först nämnde att ni planerade en träff här tidigare tänkte jag att DÅ! Nu är jag i Helsingfors denna helg och helgen ni har planerat träffen på är vi bjudna på en årlig träff. Tycker det är tråkigt att man inte kan ställa upp när ni ordnar!
Hoppas vi alla kan träffas nån gång! Jag ska besöka Ikea i Tammerfors i morgon när vi åker hem! ♥