1 Jan 2012

2012 & Ullis testar


2012 börjar jag med att testa två två olika budgetprodukter, hand scrub och torrshampoo. Båda är inköpta på Sokos (eller var det nu Prisma?) för ca. 4 euro styck. Here we go...
Hand scruben har jag tidigare använt på mina torr händer, som handkräm inte alltid ens rår på. Ni vet, ivrigt handtvättande och tavelkrita är ingen bra kombination, speciellt inte på vintern. Scruben doftar helt OK, och fungerar verkligen bra. Då fick jag en snilleblixt! Eftersom det fungerar så bra på mina händer, så borde det väl fungera bra på mina fötter också? Rätt gissat! Kan varmt rekommendera!

Torrshampoo var en helt ny bekantskap för mig. Skaka flaskan, det låter som en spraymålfärg och låter gå... Doften är rätt stark och sitter i rätt länge, alltså inget för doftallergiker. Jag antar att resultatet är bättre för nån med ljusare hår. Jag blev först att se helt gråhårig ut. Färgen försvann nog när man kammade / borstade, men håret såg väldigt matt ut efteråt. Volym gav det nog, och tog bort fett, helt OK. Det här är en produkt jag skulle använda som nödlösning, dvs om det är bråttom och en riktig hårtvätt inte kommer på frågan.
Det var det! Två billiga & bra produkter. Tummarna upp!

No comments: