24 May 2006

Alla vagar leder till Rome, Georgia

She's back! Han on selka!
Denna gang bloggar jag fran Rome i Georgia (norr om Atlanta). Kom hit igar med J. och Bob. Det blev en tidigt vackning.... kl. 05 ar inget for mej! I alla fall, har ar vi, trots diverse helt otroliga trafikstockningar pa motorvagen utanfor Atlanta. Har aldrig tidigare varit med om att 8 filer pa motorvagen ser ut som en parkeringsplats. Som tur ar lyckades vi ta oss av motorvagen och Bob visste hur man kunde kora en mindre vag.
Vi kom till hotellet vid 13-tiden och killarna akte till fabriken. Stackare! Jag fordrev eftermiddagen vid poolen med att lasa brittiska Glamour och nar det blev alltfor hett (ca 90F) forflyttade jag mej inomhus. Tittade pa HGTV (Home & Garden Television), Style och the Food Network tills mina ogon var fyrkantiga. Lyckades t.o.m. ta en liten tupplur. Pure bliss!
Pa kvallen for vi till centrum. Rome ar en gullig, gammaldags, amerikansk smastad. Inte alls lika deprimerande som Kingsport, Tennessee. Nar vi promenerade omkring dar hittade vi en trevlig restaurang (Harvest Moon) med god mat. Sen fortsatte vi till LaScala for en kaffe & tiramisu. Nam! Efter allt det har var vi alla tre helt fardiga och ville bara sova. Zzzzzzz......

No comments: