31 Mar 2009

Helgerån!

Idag morse hörde jag nåt alldeles obeskrivligt på radion. Grymheternas grymhet! Måste visst förklara lite närmare. Här i Tammerfors är det minsann inte bara att lyssna på svenskpråkig radio så där bara. På morgonen får vi njuta av Vega Mellan-Nyland, resten av dagen är det sen också nåt slags Vega. Inte ett spår av Extrem. I alla fall, efter halv sju i morse hörde jag det vidrigaste. En speedad dansbandsversion av Purple Rain. Om Prince skulle vara död, så skulle han garanterat vända sig i graven. Det är helt otroligt hur någon kan förstöra en så fin låt. Tror att de skyldiga heter Lars-Christers eller nåt liknande. Borde vara skottpeng på sånt folk!

PS. Med hjälp av Peter i Sverige fick jag reda på att eländet till band heter Larz-Kristerz... Här kommer nu en bild på de skyldiga.

5 comments:

oumberligating said...

God Morgon Finland! Tittar självklart in och tackar för kommentaren inne hos mig, alltid trevligt med lite respons. Vill nu helt enkelt önska dig en skön fredag och en trevlig helg Mvh från Peter!
PS: Du som nu har blivit så förtjust i LarZ- Kristerz har en bild på dem i min blogg, fast det beror inte på att de är mina"idoler" utan det beror på att de gjort en helt vansinnig verision av en Kicki Danielssons låt som i sig också är helt vansinnig, en Papayacoconut, vad är det(ler) Som sagt, ha det bra på alla sett och var rädd om dig!

Ullis said...

God fredag eftermiddag, Sverige! Ooops!
Hur i hela världen skulle jag fatta att Lars-Christer stavas med Z? Dumbo! Det skulle vara för normalt annars. Men nu är det ju fråga om dansbandscrap, så vad annat kan man vänta sig?
Trevlig helg, Peter!

Mz.olsson said...

Ja, vissa alster måste man bara låta vara... och en dansbandsversion av Purple rain?? Låter inget vidare...

Jenny H. said...

Dansbanden ska helt klart låta Prince mästerverk vara ifred! Uj ifall en dansbands version av "Cream" skulle komma ut. Huuga!

Ullis said...

Håller helt med dej, Jenny!
Ingen ska få gå ostraffat och tafsa på Prince's låtar.