18 Jun 2010

Fredagsfunderingar i regnet


Sitter hemma och tittar ut på regnet som i sakta mak faller ner. Visst kan man säkert kalla det sommarregn, men jag hade liksom hoppats på sol och värme idag. Men det blir ju som sagt inte riktigt alltid som man vill... Det fina med allt regnet, är ju ändå att allting växer så det bara knakar, och jag behöver inte komma ihåg att vattna. Det är helt onödigt att sura över det trista vädret, för det kan jag ju ändå inte ändra på. Kanske solen ännu hinner skina senare idag! Tills dess är det bara att göra det bästa av situationen, dvs fram med största tekoppen.


Trevligt veckoslut!

4 comments:

alegni said...

jag önskar också att solen skulle orka kika fram mer än en kort stund då och då. jag vill ha sommar i många långa dagar i rad!
tack för påminnelsen om att jag ska beställa någon keep calm-grej. skulle ha gjort det tidigare, men bådas visakonton var uppanvända p.g.a. londonresan - vi som annars aldrig använder våra visakort...
trevlig helg!

Ullis said...

Låter inte så konstigt att limiten kommer emot, speciellt inte efter en London-resa... Där om nånstans så går det nog lätt att "Visa vinkuu".

alegni said...

i london klarade vi oss bra med våra bankkort, men det var hemresan som tärde på visakontot. riktigt ordentligt. den 31:a maj när räkningarna för den oplanerade hemresan skulle betalas var ingen bra dag...

Ullis said...

Det kan jag minsann tänka mig.
Fick ni nåt tillbaka alls från reseförsäkringen eller flygbolaget?