8 Sept 2006

Otroliga nyheter...

Satt i morse och läste Charlotte Observer i grodan ro när det gick upp för mej vad som anses som viktigt. Visst berättas det mycket om Irak, George W Bush, terrorism, Carolina Panthers och diverse lokala nyheter... men det här stack ut:

På första sidan av tidningen fanns det en juttu (med bild och allt!) om ”why the python couldn’t cross the road”. Det visade sig att vi alla behöver få veta att ormen i Kampung Jabor, ca. 124 miles öster om Kuala Lumpur i Malaysia, hade svalt en gravid tacka. Dessutom vet vi nu allihopa att ormen var 19 fot lång och vägde 198 pounds. Värdefullt vetande!

Dessutom behöver vi än en gång få läsa om den stackars ”krokodilmannen” i Australien, som dog pga lite för nära kontakt med en stingrocka. Voi voi...

Nu är det då slut på alla spekulationer (bl.a. existerar hon verkligen eller vad är det för fel på henne?) och funderingar om damen i fråga. Suri Cruise visas äntligen upp för alla som vill köpa oktobernumret av Vanity Fair. Wow!!! På 22 sidor får man sedan beundra underverket på bilder tagna av julkkisfotografen Annie Leibovitz och läsa mera om de såååå underbara föräldrarna, dvs Tom Cruise & Katie Holmes. Jag vill spy! Och i det här fallet är det inte ens morning sickness... Snälla någon, spärra in dem redan!

Nu är det dokumentären om 9/11 som är i hetluften. Den lokala CBS-kanalen WBTV har bestämt att den får visas först kl. 22 på söndagkvällen ”when hopefully most children are in their beds” i stället för kl. 20. Orsaken? ”It’s got a lot of profanity. About 14 instances of the ’F-’ and ’S-‘word.” Gimme a break!!! Den har ju redan visats två gånger år 2002 utan nåt sånt här fjanteri. Som om inte folk skulle ha fått höra sin beskärda del av fuck och shit här ändå!

Jag blir alldeles trött. Det är alltså till ett sånt här samhälle Knyttet ska födas till om 20 veckor. Grattis! Vi måste göra vårt bästa för att det ska bli ”folk” av honom.

No comments: