29 May 2007

4 och en halv manad redan!


Det tog evigheter for mej att publicera min forra text om att vara ensam hemma med Valter, men nu ar det gjort i alla fall. Jonas har kommit hem efter resan till Finland och det ar jag saaaa otroligt glad over. Forsta kvallen var Valter lite forsiktig nar det gallde pappa. Redan efter nan timme var det OK igen. Nu ar han pappas pojke igen!

I onsdags var vi pa 4 manaderskoll. Det har kommer ni aldrig att tro. Killen har vaxt helt otroligt! Han var 64 cm lang och vagde 8,12 kg (18 lb)!!! Folk undrar vad jag matar i honom. Det har tills i lordags endast varit "mammamjolk". Han vagrar att ata formula, egentligen vagrar han att ata ur en flaska over huvudtaget... Pa fredagen ovade vi lite med att ata lite vatten ur sana dar silikonbabyskedar. Killen verkade var proffs! I lordags provade vi for forsta gangen med rice cereal. Killen at som en liten maskin! Efter det har han tranat pa det en gang per dag. Nasta mat som galler ar oatmeal cereal. Sen blir det stage 1 baby food. Hade tankt gora min egen barnmat, for sa mycket av det som saljs har ser jattelabbigt ut, fastan det ar organic. Ifall nan har bra tips om det har, sa hor av er. Tar med tacksamhet emot tips & rad!

3 comments:

Ullis said...

Svarmor kom med foljande tips: http://come.to/barnmat. Verkar riktigt bra! Tack for det!

Anonymous said...

Hej Ullis och Jonas!
Så spännande att kunna följa ert och lille Valters liv och leverne over there. Tack för bloggen, Ullis! Jag har inte varit "inne" på länge, så det var så roligt att se alla bilder ni lagt ut, särskilt de på Valter. Pappa upp i dagen!Säger jag som vet hur Jonas såg ut på den tiden.
Fortsätt lägga ut bilder på nätet!!!
Stor kram och många hälsningar från
Babben

Ullis said...

Kul att hora av dej igen! Alltid lika roligt. Jag har blivit sa lat med bloggandet nu for tiden, men hellre det an att jag negligerar Valter. Jag tycker att V ser ut som J, men nu pastar alla helt plotsligt att han liknar mej. Ha det sa bra! Kram, U & V