3 Dec 2007

Thanksgiving och lite annat




I år firade vi Thanksgiving hos våra fd. grannar Heidi & Thomas. Med och firade var åxå John & Stacy och barnen. Det blev riktigt lyckat med mycket god mat och trevliga mänskor.

Dagen efter, på fredagen åkte vi till Charleston, SC. Valter sov helt otroligt fint under bilfärden dit. Den tiden på morgonen brukar han minsann inte sova i 1½ timme! Vi hann med mycket skoj under vår korta resa. Lite shopping, promenader på stranden (Sullivan's Island och Isle of Palms), god mat och gamla stan.
Det var meningen att vi skulle vara fre-mån i Charleston och sedan vara mån-tis i Myrtle Beach. Så blev det nu bara inte den här gången. Under veckoslutet började Valter vara underlig. På söndagen hade han feber och grät och gnällde. Vi bestämde oss för att skippa Myrtle Beach och åka hem på måndag morgon. När vi kom hem blev det sedan läkarbesök. Öroninflammation i båda öronen... Tanja hade sagt att det var en typisk följdsjukdom efter tredagarsfeber och rätt hade hon.

Vi började ge Valter hans antibiotikakur på måndagen. Först verkade han lite bättre, men sen var det nog bara att inse att hans medicin inte hjälpte. Så nu blev det ett nytt läkarbesök. Mycket riktigt, hans öron såg fortfarande helt hemska ut. Den här gången fick han en annan medicin som ser ut att hjälpa. Till råga på allt så håller herrn på att få ännu flera tänder. Han gnager helt desperat på allt som kommer i hans väg - matstolen, min fot, pappas smutsiga strumpor, etc.

I fredags var vi på middag hos Jenny & Paul. Det var roligt att hinna träffa kompisar. Mest humor var det ändå att se hur Valter, Oskar och Svante njöt av varandras sällskap.

I lördags var det då det traditionella julbordet i Uppsala. Synd att vi inte kunde vara med. Skulle ha varit jätteskoj. Antar att vi kommer att kunna vara med i nästa år. Ser redan nu fram emot det! :)

No comments: