19 Dec 2007

Dittan & dattan


Hej igen, allihopa!
Här kommer det en salig blandning av allt möjligt som har hänt rätt nyligen...

I kategorin "Viikon luontoääni": i fredags såg vi en underlig varelse på parkeringsplaten vid Trader Joe's i Piper Glen. Först trodde vi att det var en katt, men när vi kom närmare insåg vi att det var en tvättbjörn. Häftigt!

Valters högra öra har inte blivit helt bra än. Here we go... Ny antibiotikakur påbörjades igår. Blä!!! Humöret växlar kraftigt och han vaknar minst två gånger per natt. För första gången är han inte alltid ens intresserad av sin mat. Nåja, han svälter inte ihjäl om han nu äter lite mindre några gånger. Han har väl att ta av... Killen väger redan 11,35 kg (25 lb).

Håller på att fixa allt möjligt innan mina föräldrar kommer hit imorgon. Vi flyttade över Valters säng till vårt sovrum tidigare i kväll. Han anade då redan att nåt är på gång. Ska bli intressant att se hur han reagerar när de träffas igen.

I serien totalt värdelöst: Har någon hört "A piece of me" med Britney Spears? Sjunger hon verkligen det? Jag tvivlar! Det låter minsann som om hon bräker "A piece of meat"!


No comments: