26 Feb 2008

Ännu flera tänder...


God tisdagsmorgon på er allihopa och hälsningar från ett regngrått Charlotte!

Ute öser regnet ner och det åskar. Bläää! Tycker synd om människorna med flyttbilen jag ser från vardagsrumsfönstret. Hoppas det klarnar upp lite till lunch. Det är meningen att vi ska äta lunch med Lena W. i Blakeney, shoppa lite och promenera runt där.

Jonas är sedan igår morgon på arbetsresa i Kentucky. Ser väldigt mycket fram emot att han ska komma hem på torsdag. Visst går det bra att vara ensam hemma med Valter, men det är mycket roligare att ha Jonas hemma om kvällarna.

Vi upptäckte i lördags att det har kommit igenom två nya tänder åt Valter. Nu har killen då redan hela 10 stycken! Två till är på väg. Han är allmänt ilsk och dreglar som en galning + vill gnaga på vad som helst. Dessutom har han sedan igår hållit på att försöka säga 'boll'. Det låter inte riktigt som det ska, men det är ingen tvivel om saken.

Nu för tiden stiger han upp som vilken vanha tekijä som helst. Igår lyckades han sätta igång diskmaskinen två gånger. Fick lov att kontakta klubbhuset ang. det. Hos oss går det tyvärr inte att stänga av strömmen till endast diskmaskinen. T.ex. Heidi & Thomas har en egen strömbrytare de dessutom kan använda. Jag fick lov att ta loss en del på maskinen, så att killen inte kommer åt att vrida igång den.
Undrar vad det ska bli av honom när han växer upp...
Inlagt senare samma dag:
Regnet har lite slutat, men radarn visade stora områden med mera regn kring Atlanta. Allt på väg hit, förstås... Nåja, det är bara bra med tanke på torkan här. Lunchen med Lena sköt vi upp till nästa vecka. I stället roar vi oss med att göra laxgryta åt Valter.

2 comments:

Anonymous said...

Vi tror nog att killen blir en ingenjör bara han växer till sig. (teknik?) ser fram emot er flytt till T-fors. E & L

Ullis said...

ingenjör låter helt möjligt...
undrar bara hur det hänger ihop med hans förkärlek för skor & handväskor? kanske en ingenjör med stil, som hans pappa?!?