15 May 2008

Efter flytten


I måndags och tisdags hade vi Richard, Kenny & Willie på "besök". Slutresultatet blev en ytterst tom lägenhet. Inte så konstigt, eftersom killarna i fråga var våra flyttgubbar. Det var två ytterst hektiska dagar, men allt gick ändå bra. På tisdagen hann vi dessutom köra "Ettan" till flyttfirmans lager på Westinghouse Boulevard och returnera registerplåten (jo, bara en) till DMV.

I fredags var Valter hos Heidi, Cecilia & Mr. B för några timmar medan jag fixade innan flytten. Det gick riktigt bra, fastän han inte ville äta. Det fanns så mycket annat att göra. Han åt motvilligt när jag kom, han ville bara leka. Sen när vi kom hem sov killen som en stock i flera timmar...

Valter var hos Tanja på skötis båda dagarna medan flyttgubbarna var här. Det hade gått jättebra, vilket bådar gott med tanke på dagisstarten i augusti. Här kommer sedan den största nyheten: Valter började gå i måndags medan han var hos Tanja! Vi var ju inte ens där för att se det. Suger! När vi kom för att hämta honom vid 5-tiden, så gick han.

På onsdagen, när vi kom tillbaka till en tom lägenhet efter två nätter på hotell, hade Valter minsann mycket att fundera på. Vad hade det hänt med alla våra grejer? Sen dök det upp en tjej från CWS med köksgrejer, lakan, handdukar, etc. Bäst av allt var nog att hon hade med sig en resesäng åt honom. Killen var grinig och så himla trött. Han somnade genast och medan han sov kom våra hyrda möbler. Det ser mycket bättre ut än vad jag hade vågat hoppas. Det var en underlig känsla att se två snubbar bära in helt okända möbler i ens lägenhet och möblera åt dej. Lite spartanskt är det, men det gör inget. Vi ska ju bara bo kvar i sju veckor till. Sen när Valter vaknade hade han ännu mera att fundera på. Varifrån hade alla de här möblerna kommit?



PS. Om någon mot förmodan skulle undra, så innehåller lådorna på bilden några av våra skor. Kenny tyckte det var otroligt humoristiskt...

No comments: