22 May 2008

Fortfarande ensam hemma...

Mindre än ett dygn kvar! Halleluja!!! Allting tycks hopa sig den här gången. Har sedan i måndags haft nåt slags mystisk maginfluensa. Mindre skoj att vara ensam hemma med ett stycke Valter som kan vara rätt besvärlig och en riktig surkart allt emellanåt. Nu sover han i alla fall, TOL!

Idag lyckades vi igen. Vi var ut och hämtade posten, promenerade omkring lite här på the Preserve och var till lekplatsen och gungade lite. På hemvägen gick vi en sväng via poolen. Hittade Chantal (en kompis från Kanada) där. Stackaren tentläste psykologi. Valter fick för första gången stifta närmare bekantskap med poolen. Höll i honom och lät honom stå på första trappsteget och plaska med fötterna. Han gillade verkligen det! Innan jag visste ordet av satte han sig ner! Två stycken plaskvåta typer traskade hem för klädbyte under mycket högljudda protester. Killen ville inte lämna det stora "badet".

Borde egentligen stryka, men nu känns det liksom inte bara så. Bestämde mej alldeles nyss för att titta på "Farmer Wants a Wife" medan jag äter middag. Så det så!

PS. Min fina plan att kolla på FWAW misslyckades... av nån anledning kom det gamla avsnitt. Så slött att jag gick och lade mej.

No comments: