23 Aug 2009

Utflykt, part 2

Det tog tid, men här kommer det då äntligen! Vi gjorde ingen utflykt på lördagen, förutom en sväng på stan & en tur till Merimarina. På söndagen bar det av. Först styrde vi bilen mot Sisso Interior i Terälahti. Det var den andra butiken jag svamlade om i förra inlägget.
Det var en riktig höjdare! Först och främst var det lätt att hitta dit, fastän Terälahti är mitt ute i skogen. I Terälahtis centrum fanns det en skylt strategiskt utplacerad, så det var bara att svänga av stora vägen och åka en liten bit på en mindre väg. Själva butiken såg jättelockande & vacker ut redan på utsidan. Sisso hade trevligt urval och vi fick mycket vänlig service. Kan varmt rekommenderas!
Sedan åkte vi vidare mot Putiikki rannalla i Viitapohja. Dit var det inte lika lätt att hitta och det kändes som om vi verkligen var långt borta på landet. Det var verkligen inte ett ställe man nu bara råkar köra förbi & tittar in på. De hade massor av grejer, men helheten var lite rörig och det kändes bara proppfullt. Skulle gärna ha fotograferat där också, men jag brydde mig inte om att ens fråga om lov, eftersom de hade skyltar uppsatta utanför butiken där det meddelades att man INTE får fotografera. :( Hoppas det blir bättre när de öppnar i stan den 11.9.09.

No comments: