4 Jan 2008

Mormor & morfar på besök 19.12.2007 - 3.1.2008




Vi hade Valters mormor & morfar på besök här hos oss i Charlotte över jul och nyår. Det var nåt vi länge hade sett fram emot.

Vi hann med mycket under de dryga två veckor de var här. Mycket av tiden gick åt till att de fick vara tillsammans med Valter så mycket som möjligt. Allt gick mycket bra på den fronten. Jag hade ingen aning om hur han skulle reagera då de kom. De hade ju inte setts sedan i juli 2007. Då var ju dessutom Valter så liten + att det är så länge sen. Allt gick bra och han var inte ens blyg.

Vi hann med en del shopping (fynd! bra rea!etc...) och lite titta oss omkring här i närheten. Efter jul bar det av till Charleston, SC för några dagar. Där blev det traditionellt program: centrum, lite shopping, god mat och promenader på nån av stränderna. Det var härligt varmt och skönt. Som mest var det närmare +25C. Inte illa för att vara i slutet av december! Sista natten på hotellet blev en pärs. Valter fick feber. Är det nåt speciellt med Charleston? Han fick öroninflammation förra gången vi var där. I alla fall, febern fick vi under kontroll och åkte planenligt hem.

Nyåret firades i lugn & ro hemma hos oss. Vi hade allihopa blivit inbjudna till en fest, men vi skippade det pga trötthet & Valters hälsa. Tur var väl det...

Det nya året började med att Valter väckte oss kl. 03.15. Killen var brännhet och hade 104F / 40C feber. Tack och lov att det finns Motrin! Sakta men säkert blev han sedan bättre, och nu har han redan varit helt feberfri i två dagar.

Igår på dagen åkte då sen Sonja & Rainer tillbaka till Finland. Vet nu redan att de är säkert tillbaka i Vanda, eftersom Jonas ringde dem efter att flyget hade landat.
Ser redan nu så mycket fram emot att få träffa alla när vi kommer till Finland nästa gång!

No comments: