25 Mar 2011

Award

Trevlig fredagseftermiddag på er alla!

För ett tag sedan fick jag en award av Louise med bloggen Hemma hos Louise. Tack för det, uppskattades verkligen! Awarden ska nu ges vidare till fem inspirerande bloggare med antalet följare färre än 100.

Bloggarna jag tycker att är väl värda ett, eller varför inte flera, besök är: Sjöboden, Skogsdoft & havsbris, Mitt skärgårdsliv, Annikas blogg och Alegni in office. Hoppas ni bland dem hittar en ny favorit!

Reglerna för Liebster Award:
Denna bloggaward lämnas över till 3-5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare.Awarden går vidare till de fem du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster award.
Den som får awarden länkar till den person som gav den till dem, och fem av hans / hennes favoritbloggar med mindre än 100 läsare.

3 comments:

Lilith said...

Åh, tusen, tusen tack för awarden, vad glad jag blir! :) You made my day, Ullis! :) Alltid så roligt att höra att någon uppskattar ens blogg. Det är ju just det som motiverar en att fortsätta blogga. Så tack än en gång!
Kram!

alegni said...

hihi, tusen, tusen tack var också min tanke när jag klickade in mig hit, och jag ser att lilith skrivit precis lika :)
håller också i övrigt med det hon skrivit!
ha en fin helg, alla tre!
kram

Ullis said...

Så lite så... Jag gillar ju era bloggar, så varför skulle inte andra göra det?
Kram på er!