19 Mar 2011

Takatalvi

Ibland blir ju saker och ting inte riktigt som man har tänkt sig eller planerat.
1) Vi var in på Giganten igår efter jobbet. Kollade på diskmaskiner, men köpte ännu inte nåt. När vi kom hem bestämde jag mig för att provköra vår gamla söndriga diskmaskin ännu en gång. Vadå? Den fungerade ju! Undrens tid är inte förbi. Väntar med att köpa ny...
2) Jag hade på allvar börjat tro att våren är på antågande även hos oss. Tji fick jag, 20 cm nysnö idag... Suck! Fortsätter vänta på våren och solskenet.

I stället blev det en liten sväng in till stan. Prick klockan 10 stod vi utanför LasiKoiso som hade slutförsäljning med halva priset på allt. Kom hem som lycklig ägare av två Hallon-ljusstakar från Orrefors. Dem har jag länge tänkt köpa, men nu blev det äntligen av. Heter det inte att man hellre ska tända ett ljus än att förbanna mörkret? Låter bra, men det blir ju ännu roligare med fina ljusstakar.
Ha en bra weekend!

2 comments:

alegni said...

oj suck, låter trist med så mycket snö igen! nå, det mesta har säkert smält i dag.
hur många våningsfat jag har? jag täcks knappast säga det, men... fem stycken. skulle ha haft sex, men jag min knäppskalle gav bort ett i ett svagt ögonblick. jag måste nog ha haft hög feber den gången...
kram

Ullis said...

Härligt solsken i pulkbacken idag, så mycket av snön som kom igår har redan smält.
Våningsfat skulle säkert vara soliga att ha, men hur förvarar man dem egentligen? Tyvärr har jag iaf ett alltför litet kök.
Sköt om dej!