4 Dec 2006

Brattom, brattom...


Puh, vilken vecka! Det har varit ytterst hektiskt. Forst var Jonas 3 dagar i Alabama & Mississippi pa jobbresa, vi hade frissa med tjejerna uppe i Huntersville, jag hade massor att pyssla med hemma, etc.

Pa fredagen hade vi firmans julfest pa Ballantyne Country Club. Hade en riktigt trevlig kvall. Trevliga manniskor och god mat. Inte blev det samre av att alla arbetstagare fick delta i ett lotteri. Vi som aldrig brukar vinna nat, vann en iPod Nano! Unf**kingbelievable!!! Nu galler det bara att lara sig mera om hur den fungerar.

Pa lordagen var det sedan dags for Suomi-Finland Club of Charlottes julfest. Helt skoj det med. Sen pa sondagen fortsatte rumban med Jennys baby shower. Hade jattekul fastan jag inte kande nagon annan an Jenny. Efter det rusade jag fort ivag for att halla sista lektionen i svenska skolan fore jul. Den 16.12 ska vi annu halla julfest hemma hos Lena H. Kan bara konstatera att det ar riktigt skont att idag bara fa vara hemma och pyssla med lite det ena och det andra...

Tekniken ar fantastisk! Telefonen ringde alldeles nyss medan jag sitter har och skriver. Det var svarmor som skickade halsningar fran julbordet i Uppsala. Skulle ha varit sa roligt att vara med dar, men tyvarr sa sitter vi har pa andra sidan av Atlanten... Extra skoj skulle det ha varit att fa prata med Erika & Andreas ang. deras familjetillokning senare i var. Tanka sig att da redan far Knyttet en ny smakusin forutom de han redan har. Haftigt!

No comments: