27 Sep 2007

Fortfarande varmt...

Tar det här aldrig slut? Hettan & torkan, menar jag. Det är ju faktiskt redan officiellt höst. Var ute på en kort promenad med Valter på förmiddagen. Nåt längre gick bara inte. +28C är för mycket. Själva graderna betyder inte så mycket, det är luftfuktigheten som är jobbig.

Valter sover, så jag passar (som så många gånger förr) på att smurfa lite. Hoppas nu bara att han fortsätter sova...
Vi har fått nya grannar från Detroit efter att Heidi & Thomas flyttade till Blakeney. Pappan i familjen är en helidiot. Nu puttrar hans Maserati på så att det väckte Valter, men han somnade som tur om. Dessutom står han där och vrålar i sin mobil. Sen gäller det att gasa på för fullt, bromsa allt vad det går vid postlådan, gasa på för fullt, osv. För er som inte vet, så kan jag tala om att det inte ens är 100m till våra postlådor... Patetiskt! Nu är det säkert nån som påstår att "surt sa räven..." eftersom "stackars jag" bara kör en Volvo. Men nähä, visst, snubben har en häftig bil, det får han gärna ha utan att det stör mej. Det är hans IQ-befriade beteende som stör mej.

På lördag åker vi till Asheville & Boone över veckoslutet. Vi ska ta en tur på Blue Ridge Parkway och titta på ruskan. Högsäsongen kommer senare i oktober, men då kan det redan vara för sent. Träden här hos oss börjar redan lite ändra färg. Jag tror att det mestadels beror på torkan. Ifjol började inte ruskan här i Charlotte förrän kring Halloween. Hoppas jag har mycket att berätta om & fina bilder att dela med mej av när vi kommer tillbaka!

2 comments:

Jenny H. said...

Oj va många skor det fanns på den sidan :) Annars så finns det jättefina UGG-kopior för ca 50 € på www.asos.com. :)

Ullis said...

Kul att höra av dej, Jenny H! Gillade din blog, så därför blev det att kommentera lite här & där.
Kolla in mitt favoritklädmärke här i USA (www.jcrew.com)! Vad tycker du? Kanske inte helt din stil, men i högsta grad min.
Have a good one!