26 Jan 2010

Sol där ute

Solen skiner där ute, men jag får nöja mej med att titta genom fönstret. Det ser helt underbart ut, fastän jag vet att det är jättekallt. Jag skulle så gärna vilja vara där ute och fotografera lite snö och solsken, men det går nu bara inte för sig just nu. Tusans förkylning!

Egentligen borde jag inte alls klaga, för i stället blir det att kura upp i en fåtölj med en kopp varmt och njuta av gårdagens stora överraskning. Js kollega Reyhaneh är på arbetsresa här i Tammerfors och hämtade med den senaste J.Crew katalogen åt mej. Underbart! *myser* Jag vet, att jag kan titta på allt på nätet, men det är inte alls det samma, så katalogen känns extra värdefull.

Orkar inte göra så värst mycket annat, kanske blir det att läsa lite ur ett av mitt bokreafynd, Fashionista av Martina Bonnier. Jag har redan läst några kapitel, och är än så länge inte helt övertygad. Tyvärr känns det som om det mesta bara handlar om henne själv och hur bra hon är, t.ex. finns hon med på de flesta bilderna. Jag som trodde att boken skulle handla om stil och mode... Ibland vet man inte riktigt om man ska skratta eller gråta, eller hur på allvar man ska ta det hon skriver om. Nu menar jag saker i stil med när hon berättar om hur hennes mormor rensade ogräs i trädgårdslandet utan att ta av sig sin(a) diamantring(ar). Kanske jag ändrar åsikt om jag läser lite mer.

6 comments:

alegni said...

sol? här har det varit mulet och trist hela dagen. hoppas du haft det gott där i fåtöljen insjunken i dina kataloger och böcker :)

Ullis said...

Sol och massor av det! -24C som värst.... Brrrrrrrr!
Jag hade det varmt och gosigt i fåtöljen och på soffan. I bakgrunden surrade tvättmaskinen, så jag kunde ändå känna mej riktigt duktig. ;)

Lina ♥ C´est la vie said...

Tack snälla du för grattiset, vad roligt att hitta hit. Apropå böcker som du skrev, du läser Fashionista... jag läser en jättebra bok, den av Andreas Carlsson, Musiken skrev mitt liv...
Hur bra som helst, man blir peppad och tänker helt annorlunda (mot vad jag brukar göra haha).

kram Lina

Ullis said...

Kul att du hittade till mej, Lina!
Boken du skriver om låter intressant, ska se om jag lyckas hitta den här, mitt i finskaste Finland. ;)
Ha det så bra!

Anonymous said...

Jag har denhär, och gillade den, men mera som en "mina klädmemoarer" bok, sådär. Men jag är svag för denhär sortens böcker.

An.

Ullis said...

Du har nog helt rätt, det är nog lite mera "klädmemoarer". Jag är ju också svag för den sortens böcker, men ändå kommer jag inte ifrån känslan av navelskåderi.