18 Mar 2008

Dagens hömppädosVARNING!
Ta allt jag skriver med en stor nypa salt...

Igår kväll började den nya The Bachelor - London calling på TV. Vi tittar ytterst lite på TV nu för tiden, men av nån anledning kunde vi inte motstå frestelsen att kolla in det första avsnittet. Det skulle bli intressant att se hur killen, Matt, som är från London, skulle klara av det hela.
Wow! En utlänning! Det är första gången i programmets historia. Awesome accent!

Vi hade grymt roligt när vi kollade in hur tjejerna träffade honom för första gången. De flesta gjorde helt bort sig eller var helt hysteriska. Vår favorit, Amanda (den mörkhåriga tjejen), var den första att anlända. Hon klarade sig utmärkt, verkade smart & rolig. Inte så konstigt att hon fick den mycket viktiga "first impressions rose"...

Man kan lära sig mycket av att titta på hömppä. Bl.a. olika sätt att göra ett oförglömligt intryck på en kille. Vad sägs om: bit av en bit av en Cokis-burk; spela en serenad på klarinett (slicka först på din klarinett i ca. fem minuter), spela gitarr & skråla en egenhändigt komponerad "sång"; drick dej aspackad och peta in dina trosor i killens byxor medan han talar med nån annan... innan du slocknar. Dessutom kan du ju påstå att du drömmer om att finna nåt slags bot mot nåt som nån ännu inte ens vet om att finns... öööh! Inget illa om blondiner, men ni kanske gissade att det var hon med " a bad boobjob" på bilden ovan, som ställde till med allt det roligaste & pinsammaste.

Till sist sedan en bild av tjejen från Charlotte, NC (nåt slags personal trainer), som kom vidare. Vi har ingen aning om varför hon kom med, för hon var helt osynlig och tråkig.

Apropå hömppä... För nån månad sedan kom det en annan reality-serie på TV. Ifall att "Crowned - the mother of all pageants" kommer på finsk TV: titta! Absolut hysteriskt & sååå trashy. Bäst av allt är Carson Cressley från The Fab Five.

1 comment:

Blogger said...

Get all your favorite alcoholic drinks at Duty Free Depot!

All the popular brand name beverages for unbeatable discounted prices.