25 Mar 2008

"Kökspornografi"


Jaha, där var det väl nån som fick kaffet i vrångstrupen... He-he! Nä, nu får ni nog ta det lugnt... Jag talar om vår benämning på mitt intresse för kokböcker! Böckerna här är mina favoriter just nu. Jag tror på allvar att man aldrig kan ha för många kokböcker.


Önskar bara att jag skulle ha mera tid och energi att ägna mej åt dylikt. God mat är jätteviktigt, men efter en lång dag blir det inte riktigt alltid att börja pröva på nåt nytt, speciellt inte nåt mera invecklat. Därför blir det ofta att sitta och läsa om mat. Sen nån gång, så ska jag nog... Låter tankegången bekant?


Läste om en intressant ny grej i senaste numret av Forum för ekonomi & teknik. Det är en brödpåse, Freshbag, som beskrivs så här på http://www.culina.se/:

Färskt bröd i en papperspåse blir snabbt stenhårt. I plastpåse blir det svampigt efter någon dag. I Dalla Piazzas brödpåse med perforerad plast på insidan får brödet en tunn skorpa och perfekt därunder. För att uppnå maximal effekt ska inte påsen knycklas ihop utan ligga eller ännu hellre hängas upp. Tyg på utsidan. Perforerad plast på insidan. Storlek: 45 x 40 cm. Kan maskintvättas i ylletvätt.Samma produkt borde också finnas att köpa på http://www.smartasaker.se/.

No comments: