31 Mar 2008

Takatalvi...

Trodde redan på allvar att våren var här, men tji fick jag. Igår var det svalt & grått, idag är det bara värre. Dessutom regnar det och Valter gör sitt bästa för att vara en riktig pain in the butt. Bland annat så blåvägrar han att sova, fastän han är så trött att ögonen är avlånga. Blä!

Nån gång ska det väl bli av att använda mina sprillans nya Fendi-solbrillor.
Ser verkligen fram emot det!

Nåja, jag får väl pigga upp mej med att åka på playdate med Valter till Svante & Sara i Blakeney. Fortsätter att skriva när jag kommer hem igen.

Hej igen!
Valter slocknade genast när vi kom hem. Hade skoj med Sara & Svante. Killarna trivdes med att ha sällskap av varann. Vi hann äta lunch utan större avbrott och dricka en kopp kaffe. Verkligen synd att de ska flytta tillbaka till New York. Det verkar som om alla kompisar flyttar dit...

Som tur är, så har vi andra kompisar, plus att vi har inte själva alltför mycket tid kvar här i North Carolina. På sätt och vis ser jag mycket fram emot att flytta hem, men samtidigt vet jag att det finns så mycket här, som jag kommer att sakna. Vet inte riktigt längre vad jag egentligen tycker & tänker.

PS. Fick höra i morse att våra tyska kompisar fick en liten flicka igår. Välkommen med i gänget, Greta Matilda!

4 comments:

rajson said...

Tack för dina snälla komentarer.
När jag kikar på din sida och läser om tillvaron med "lille mannen" känner jag lite igen hur det var när jag var mamma ledig med stora dottern.Nya i min lilla stad,mkt kretsade runt henne, jag kunde bli helt tokig ibland. Den vintern var iskall i flera veckor. Kom inte ut på dagarna-0 vuxen kontakt innan maken kom hem.Då hade det varit skönt med internet och en blogg!
Ha det bra,hoppas vädret rättar till sig!

Ullis said...

Tack, Rajson!
Känns bra att höra att nån annan har upplevt nåt liknande! Det hjälper.
Idag är det redan mycket varmare, närmare +20c, men det regnar. När det regnar här talar vi inte om lite duggregn. Stora, hårda droppar i massor. Paraply är till ingen hjälp, för man blir blöt upp till knäna ändå. :) Hörde att det ska bli bättre om nån dag.
Hangin' in there!

oumberligating said...

Hej! Halkade in här på ett "bananskal" googlade "Påskhumor" och då dök din sida upp, fin och trevlig blogg du har! Ha en bra dag mvh från Peter!

Ullis said...

Tack, Peter! Roligt att du hörde av dej. Ska passa på att kolla in din blog & liv och leverne efter jobbet idag.
Hälsningar från Tammerfors!