17 Jan 2008

Snö & regn...


Här har det pratats om "SNÖN OCH STORMEN" i flera dagars tid. Det tog lite tid innan jag fattade att det inte alltid är så himla allvarligt. I alla fall...

Nån gång i natt (vet inte när) vaknade jag av att det kom ner nåt fruset på sovrumsfönstret. Orkade inte gå och kolla, sov vidare. I morse hade vi sedan ca. 2 cm genomblöt snö + att det ösregnade. Skolorna i CMS är stängda. Antar att det är lite allmänt kaos. Det är kring nollan ute och regnet öser ner fortfarande. På radion sa de alldeles nyss att det är 90% chans för freezing rain för resten av dagen. Asfalten blänker svart utanför. Har också hört att det finns svart is på sina ställen. Så här ser det ut utanför vårt vardagsrumsfönster.

Hoppas att Jonas kommer hem säkert idag senare på eftermiddagen. Han har varit i Maine sedan i tisdags. I morse ringde han från flygplatsen i Bangor. Nu borde han sitta på flyget till Detroit. Därifrån fortsätter han hem till Charlotte.

Det är inte att jag tvivlar på hans körkunskaper. Tyvärr finns det många andra ute i trafiken här... och de flesta är helidioter, som har fått sitt körkort från en Kellogg's-låda.

No comments: