13 Nov 2006

30 veckor idag


Knyttet ar da 30 veckor gammal idag. Sa nu har vi endast da 10 veckor kvar innan det ar dags for leverans... Helt otroligt!
Igar var vi pa en s.k. maternity tour pa Presbyterian Hospital i Matthews. Det var verkligen bra att fa veta exakt vart man ska ga, var man ska anmala sig och hur rummen ser ut. I brevet beskrevs det som "a LONG walk"... Allt som allt tog det 30 minuter och jag bara undrar hur pa satt det kan anses vara en lang promenad. Kan det ha nat med samhallet & manniskorna har att gora?!?
Dessutom gjorde vi varldens kap igar. Vi hittade en sprillans ny, svart Baby Bjorn at Knyttet pa Once Upon a Child i Matthews. $35 i stallet for $90 ar ett verkligt fynd!
Forsenade gratulationer till alla fader dar hemma. Tyvarr blev det liksom inte av att skicka nagra kort. Gjorde ett tappert forsok att hitta nat i Targets relativt digra utbud, men det lyckades inte. Har firas farsdag en vecka innan midsommar.
Jonas aker till Toronto idag pa eftermiddagen. Forst hade vi lite tankt att jag ocksa skulle ha akt med, men som tur blev det inget av det. Skulle verkligen inte ha nan storre lust att peta in mej i ett flygplan just nu. Har nu blivit sa bortskamd med att fa ha honom mera hemma an vad jag var van vid nar vi bodde i Tammerfors. Ser redan fram emot att han kommer hem pa torsdag!

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Så ni har också fastnat för babybjörn :-) Jag kan rekommendera följande bäranordning när knyttet blir lite äldre
http://www.ergobabycarrier.com/
Det är den som vi hade med oss när vi hälsade på sist. Du borde kunna få den lite förmånligare där än här (c.100eur som ny).
Kaisa

Ullis said...

Tackar, Kaisa! Ska kolla in den saken nar det borjar bli aktuellt.