8 Nov 2006

Halloween, ultraljud, ScanFest, Crowder's Mountain, etc.




Pa sistone har det hunnit handa massor har. Vi har bl.a. firat Halloween. Var forsta trick-or-treatare var Cecilia & Mr B. och senare pa kvallen kom det nagra till. Ta och passa pa att kolla in vad en kompis skriver i sin blog + titta pa bilderna... Kan val medge att det ar jag som ar skyldig till det... (bilderna alltsa)
Dagen efter var vi pa ultraljud (28 veckor 2 dagar). Den har gangen var det extra haftigt, eftersom vi fick se ansiktet pa Knyttet i 3D. Det var helt otroligt! Somliga pastar att han har min nasa (stackars barn!), andra att han ser ut som Jonas, och nagra att han ar en blandning av oss bada. Vi far val se i januari.
Pa lordagen var det sedan dags for ScanFest. Vi hade riktigt roligt dar. Svenska skolans Lucia-tag gick bra, men det var synd att arrangorerna inte riktigt hade tankt sa varst mycket pa det har med ljudatergivning... Barnen sa klart var missnojda pga det. Hoppas att de har nagon annan catering nasta gang. Maten var svindyr & smaken var det lite si som sa med. Kort sagt: den delen av ScanFest sog!
I sondags var vi pa utflykt till Crowder's Mountain vaster om Charlotte. Det gick hur bra som helst att klattra upp dit, fastan jag har fripassagerare. Det var bara att stanna och vila (...och andas..) allt emellanat. Choklad och vatten gjorde susen under pauserna. Utsikten var helt fantastisk & det fanns annu massor med hostfarger att njuta av. Uppe i bergen ar det mesta redan forbi. Det var verkligen ett utmarkt stalle att sitta och njuta av lite picnic och utsikten.
Idag ar for ovrigt de tva stora nyheterna att a) demokraterna vann kongressen i gardagens mid-term elections (rosterna for senaten raknas fortfarande bl.a. i Montana) och b) Britney Spears lamnar K-Fed. Angaende bada sakerna ar min kommentar: det var da minsann pa tiden!

PS. Lite mera i serien Brit & Kev och andra daliga vitsar:
Brittan lamnade Kev eftersom hon var sa K-Fed-up... Sjalv ar han numera mer kand som Fed-ex... Haha!

No comments: